Сензационна съвременна плажна къща в Бузиос

Sensational Contemporary Beach House B Zios

RW House-Bernardes Jacobsen-01-1 детски дизайн



RW House е разположен на първа линия в Бузиос, Рио де Жанейро, Бразилия, проектиран от Архитекти Бернардес + Якобсен като обширна програма за голямо семейство. Съвременният дом беше разпространен, изследвайки хоризонталността и сектора, без никаква пречка за гледката към океана. Неприкосновеността на личния живот се поддържа от имплантацията на този сайт, така че къщата не може да бъде видяна от наблюдателя на плажа. Планът, във формата на голямо „H“, разделя трите различни оси на къщата, която има обща застроена площ от 41 979 квадратни фута (3900 квадратни метра). В първата ос са разположени помещенията, интеркалирани с градини, които са свързани с баните, като отвеждат външния обект и околната среда във вътрешността на къщата. Във втората ос, централната, голяма циркулация свързва циркулационните циркулации и хола, които имат таван с двойна височина и стъклени прозорци от дървена рамка с изглед към градината и плажа. Над страничните стени затварянето със стъкло отвежда естественото осветление през дървената конструкция във вътрешността на стаята. Третата ос дава приоритет на свободното време. Плувният басейн маркира прехода между социалната зона и гурме балкона, първо с каменно езеро, а след това и с басейна, който има сенчести зони в резултат на пристанището на корниз на конструкцията.



RW House-Bernardes Jacobsen-02-1 детски дизайн

Относно използването на сертифицирана дървесина създаде приетата структурна концепция. Цялата конструкция е направена от залесена дървесина от евкалиптол, ламинирана без всякакъв вид покритие на гредите.



RW House-Bernardes Jacobsen-03-1 детски дизайн

Тъй като къщата разполага със стаи и коридори, които са отворени за околната среда, тя е добре проветрена и осветена. Вътрешните градини също помагат за проветряването и осветяването на баните.

RW House-Bernardes Jacobsen-04-1 детски дизайн



идеи за декор на главната спалня

Тъй като къщата разполага със стаи и коридори, които са отворени за околната среда, тя е добре проветрена и осветена. Вътрешните градини също помагат за проветряването и осветяването на баните.

RW House-Bernardes Jacobsen-05-1 детски дизайн

Концепцията на дървения панел е създадена да работи като защита от слънчевата изолация и е възприета като естетическа концепция на къщата. Той също така работи много добре за тропическото време на региона. Тези панели разграничават външните циркулации, но също и частните, тъй като предпазват достъпа до апартаменти. Детайлът от дърво, макар и подобен, се различава от детайлите на прозорците и вратите.

RW House-Bernardes Jacobsen-13-1 детски дизайн

Намаленият втори етаж съдържа само двата главни апартамента.

RW House-Bernardes Jacobsen-06-1 детски дизайн

кога е заснет дупката мули 2

Еднородността на материалите свързва всички среди на къщата, която въпреки размерите си е визуално лека, защото е на 50 см издигната от нивото на естествения обект.

RW House-Bernardes Jacobsen-12-1 детски дизайн

Ландшафтният проект е запазил всички местни видове от региона и е създал алеи, които свързват всички различни оси.

RW House-Bernardes Jacobsen-07-1 детски дизайн

RW House-Bernardes Jacobsen-08-1 детски дизайн

RW House-Bernardes Jacobsen-09-1 детски дизайн

RW House-Bernardes Jacobsen-10-1 детски дизайн

RW House-Bernardes Jacobsen-11-1 детски дизайн

Снимки: Леонардо Финоти