Поканено бунгало на испанското възраждане в Сан Анселмо

Inviting Spanish Revival Bungalow San Anselmo



Това топло бунгало в Сан Анселмо, Калифорния е проектирано от Алисън Дейвин от Интериорен дизайн от юта . Клиентът пожела да има дом, който да се чувства топло и да живее в него, вместо елегантен и с чисто ново усещане. В целия дом се използва комбинация от реколта и предмети от глобален декор с история. Домът с площ от 1000 квадратни метра е бил за тричленно семейство, клиентът е имал фон на Корпуса на мира, който е оформил избора на дизайн в дома. За да съответства на испанската възрожденска архитектура, дизайнерът добави регенерирани дървени греди на тавана и нова камина. Гредите добавят топлина към пространството и визуално разширяват малката всекидневна. Стената на еклектичната галерия беше спретнато прибрана заедно с нелинейна подредба. Рамките са с неутрална цветова палитра, за да се сведе до минимум ефекта на меша.

За кухнята беше направено много малко, просто козметично надграждане от предишните собственици. Чекмеджетата получиха фейслифт с нов слой боя и бяха добавени нови чекмеджета от чекмеджето от Restoration Hardware. Жълтите и кафяви плочки добавят пръскане на цвят и шарка към приглушените кремове, бели, кафяви и тен. Игралната зала на дъщерята е в съответствие с неутралната цветова палитра, наблюдавана през останалата част от дома. Игралната зала се отличава с причудлива тепи, плетени кубчета от ракита, свързани помежду си за съхранение на играчки, експозиция на произведения на изкуството, маса за деца и табуретки, което компенсира липсата на пръскащи, закачливи цветни удари, открити в повечето детски стаи.



Винтидж часовник, обръч с цев и съд, подобен на кратуна, омекотяват правите линии на камината, конструкцията на камината и откритите греди.



Трапезната маса е украсена с колекция от африкански плата от Floreal в Сан Франциско. Масата за хранене и пейката са изработени по поръчка от регенериран бор от Питърсън Антики в Лос Анджелис.

вградени барове в домове

Висулката е Капчица светлина от базираната в Ню Йорк Tucker Robbins е направена от индонезийска риболовна мрежа, облицована с оризова хартия.

Стенният рафт разполага с реколта от дърво Таблетки за обучение на Корана от Мароко.

Дизайнерът създаде еклектичен асортимент от рафтове с различен размер до стената.

Снимки: Фотография на Матю Милман