Къща сгушена в горист природен резерват

House Nestled Wooded Nature Reserve



Португалската фирма Бягайте момчета завърши сградата „Casa no Geres“ в Каникада, Португалия през 2006 г. Съществуващите руини на обекта бяха реконструирани за двойка и техните пораснали деца и удължени за използване като отстъпление през уикенда. Резиденцията от 1614 квадратни метра (150 квадратни метра) е разположена върху 4060 квадратни метра парцел със специални морфологични характеристики.



Домът е сгушен в средата на залесен природен резерват директно на река Кавадо, изключително местоположение с прекрасна гледка от вътрешността. Архитектите са внимавали да не изсичат дървета по време на строителния процес. Удължената сграда е построена като безтегловна намеса, подсилена от надвисналата част, която се изстрелва от скалата на брега на реката, максимизира прозрачния външен вид от главната река, от друга страна, от основния достъп изглежда, че е намалена, тъй като наполовина е заровена. ??

Подобни на блок стъпала водят до стъкления вход на бетонната къща. Многобройни прозорци ограждат страните на дома, чрез тази прозрачност се създава връзка между жилищните помещения и заобикалящата природа. Всекидневната води до малка тераса, с изглед към реката, основната графика за това отстъпление. Чрез



плочки от пода до тавана в малка баня

Посетете уебсайта на архитектурната фирма Correia Ragazzi тук .



House-no-Geres-23-1-Kind-Design

украсени бели стечени коледни елхи

House-no-Geres-25-1-Kind-Design

House-no-Geres-24-1-Kind-Design

Снимки: Луис Ферейра Алвес , Хуан Родригес